четвъртък, 11 март 2010 г.

Информация за гумите на Bridgestone













Bridgestone Super Sport


Battlax BT 003

http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-003_lg_r.jpg
http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-003_lg_f.jpg

Bridgestone Battlax BT-003, гума предназначена за писта...Ако карате на писта и искате да получите по-добро сцепление и управление на мотора, водещи до по-бързи обиколки, то това е Вашата гума. Новото в BT-003 е шарката, по-дбре настроена конструкция, съставена от 3 компонента, съответно за меки и абразивни повърхности.

Напълно рейсингова гума за широк кръг мотори. Определено за употреба на пистата. Директно от рейсинг програмта за развитие на Bridgestone в MotoGP. ZR рейтинг и W скоростен индекс. Сравнено с предходния модел BT-002, BT-003 има цялостно по-добро поведение, по-голямо сцепление, чувствително намален шум на предната гума и уникална Тип 4 компонентна възможно за допълнителна стабилност на по-гладък или бабунест тармак. Предна гума (120/70ZR17) Тип 2 (хард) и Тип 3 (медиум) компоненти с крос-белт дизайн - дават на състезателя превъзходно сцепление, дори в крайна точка на лягане на гумата. Тип 4 (медиум-софт) компонента има моно спирален-белт дизайн, осигуряващ сцепление при спиране и намален шум. Задна гума (180/55ZR17), Типове 2 и 3 осигуряват по-добро сцепление в изпъкналата (средна) част на гумата на абразивни настилки, докато Тип 4, с по-меките си съставки и гъвкъв дизайн гарантира точен усет за сцепление, особено полезен за не толкова опитни рейсъри. Задна гума с размери190/55ZR17 по-кръгъл профил от BT-002.

Препоръчва се употребата на загревател за гуми преди каране!

Сликове:

Battlax R01 Racing
Battlax R02 Racing
Battlax R04 Racing
Battlax R03 RacingBM01 BM02
Battlax R06 Racing MR02


http://www.bridgestone.eu/upload/images/products/mc/hd/Battlax_R06_Racing_lg_r.jpg

Сликове за дъжд на писта:

Battlax ME01 Racing
Battlax E06 Racing
Battlax E03 Racing
Battlax ME04 RacingBattlax ME77 Racing

http://www.bridgestone.eu/upload/images/products/mc/hd/Battlax_ME01_Racing_lg_f.jpg

Bridgestone Hyper Sport

Battlax BT-002 Racing Street

http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-003_lg_r.jpg[/img]

Bridgestone’s Battlax BT-002 Racing Street серията е ново поколение гума, вдъхновена от MotoGP хипер спорт сегмента, създадена за да осигури най-висок уличен и пистов перформънс за мощни мотоциклети от 600 куб. и нагоре.

Моделът е доработка на рейсинговата BT-002. Гумата с рейтинг Z Racing Street предна/задна осигурява страхотно чувство за контакт с настилката и невероятно поведение в завой. Адаптирана е за практическа ежедневна употреба на улицата, благодарение на селектираните съставки в повърхността на гумата, които осигуряват дълъг живот и издръжливост независимо от климатичните условия.

Дву-компонентна предна гума с медиум компонент в центъра и мека страница предлага страхотно сцепление, при миминум износване. Стоманена моно-вътрешна конструкция за задната и предната гуми. ‘High Tensile Super Penetrated Cord’ (HTSPC) - технология, която осигурява якост и гъвкавост, както и отлични свойства за поемане на вибрации.
Богати на silica (кварц,кремък??) съставки, които подобряват сцеплението. Профилът на гумата, както и площта й идват директно от рейсинговата BT-002 .

Произвежда се в следните размери: 120/70ZR17 (58W) TL, 180/55ZR17 (73W) TL, 190/50ZR17 (73W) TL and 190/55ZR17 (75W) TL.

Battlax BT-016

http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/Products/MC/Pictures/7%20FRONT_tirelayers%20small.jpg
http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-016_lg_r.jpg

Създадена за да даде максимум спортен перформънс на мотористи, които са запалени по спортните мотоциклети и агресивното каране, позволяваща им да изпитат вълнуващи нива на сцепление, благодарение на разработените за MotoGP многопластови компоненти.Много по-добро поведение във всяко отношение, спрямо предшественика BT-014. Bridgestone комбинира своите топ технологии за MotoGP както и знанията си за многоплатстовите технологии (SACT-Straight And Cornering Technology) за да произведе спортна гума, която да дава максимално сцепление при завиване и при ускорение.

BT-016 предна гума е 3 компонентна(3LC): Център за стабилност направо и за по-дълъг живот, обградена от раменна съставка, която осигурява повече сцепление и предава по-добре чувството за сцепление на гумата до водача.

BT-016 задна гума, включва 5-компонентна технология на Bridgestone, използвана за пръв път на гума за шосето. Центърът дава стабилност и дълъг живот, раменният компонент предава мощта от двигателя към шосето с яко сцепление, докато крайната съставка осигурява максимален захват и масивен контакт гума-шосе. Усещането е все едно яздите по влакова линия...

HTSPC платформа (High Tensile Super Penetrated Cord) със стоманена моно спирална конструкция.предни S-образни диагонални линии на шарката за леко поведение, здраво сцепление и добро поведение на мокро. Заднаи L-образни линии без шарка в центъра, осигуряващи сцепление при ускоренеие и ниски нива на шум.

http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/Products/MC/Pictures/12%20grafiek%20BT%20016%20paneel%20small.jpg

Battlax BT-019

http://www.bridgestone.eu/upload/images/products/mc/hd/Battlax_BT-019_lg_f.jpg

Специално за 2003 ZX-6R, ZX-6RR and the new Z1000, комбинира се със задна BT-012.
Battlax BT-01Гума създадена за каране на мокро и влажно. Размери предна гума (120/70ZR 17M/C) и 16” задна (200/55ZR 16M/C)

http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-01_lg_r.jpg http://www.bridgestone.eu/filelibrary/English/Global/FILES/PRODUCTS_IMAGES/High_Definition/MC/Battlax_BT-01_lg_f.jpg

Battlax BT-012SS

Гума за каране в студено, влажно и мокро време.

http://www.bridgestone.eu/GlobalFiles/Pictures/Bridgestone/Products/MC/Battlax/High-Def%20pictures/AP_4412.jpg

Bridgestone Sport Touring

Гуми за ездачи, които искат спортно поведение за своите мощни мотоциклети, особено при ежедневна употреба, сцепление при висока скорост, поведение на пътя, стабилност и дълъг живот.

Battlax BT-021
Battlax BT-020
Battlax BT-45
Battlax BT-57
Battlax BT-92
Battlax BT-39
Battlax BT-39SS
Battlax BT-53
Battlax BT-54

Няма коментари:

Публикуване на коментар